mandag den 14. november 2011

Tosser på tur....


I sidste uge, skulle vi sige farvel til Nakedi og Lars, som har boet her i 3 uger og hjulpet os med leopard projektet. De skulle jo sendes afsted med stil, så vi tog en heldags tur op til Blyde Canyon...eller det blev til en heldags tur....

Vi startede ved den velkendte slugt, som jeg faktisk har besøgt før - bare på en gråvejrsdag. Alt tog sig selvfølgelig bedre ud med den store spot tændt, så der blev knipset et par billeder:




Lars lod en bemærkning falde om at vi skulle have taget badetøjet med....men julelysene slukkedes hurtigt i hans øjne da vi fortalte ham at der var velvoksne krokodiller i vandet. På vej ned fra slugten, kørte vi forbi et faldefærdigt skilt..."Waterfall" og så en pil der pegede ind i en ret tæt skov ad en mistænkelig lille sti. Det skulle da klart prøves. Vi parkerede Tallulah og trådte ind på stien - det føltes virkelig som om at et tæppe af grene og lianer lukkede sig bag os...og vi fik alle et flash back til Jurassic Park...."Don't go into the tall grass!"


Det var faktisk skønt at se en helt anden naturtype end bushen. Grønt og frodigt, og alt var nyt og spændende:



Det viste sig at turen til det forjættede vandfald var en smule længere end beregnet, så vi fandt os selv en smule distraheret af de oplagte muligheder i omgivelserne...liansvingning bland andet (det måtte jo prøves, og vi kan som en servicemeddelelse oplyse, at ja - det kan faktisk lade sig gøre):


Vandfaldet lod stadig vente på sig, og vi blev faktisk enige om at gå tilbage...lige indtil vi kom til en...hængebro! Oh joy! Mulighederne for sjov og spas var jo endeløse:





På vej tilbage til bilen, lidt nedslåede over at vi aldrig nåede frem til vandfaldet...og dog ivrige efter at finde den kolde øl vi efterhånden havde snakket om længe, fik vi os lidt kvalitetstid ved et vandløb der løb ved siden af stien:




Vi nåede ud til Tallulah igen, uden nogen var blevet spist, havde mistet legemesdele eller noget andet sindsoprivende spændende...noget skuffende. Det er jo trods alt Afrika! dagen sluttede på Sleepers til pizza og øl....og så fandt vi en ny restaurant, hvor vi fik dessert. 3 ord: Chocolate Volcano Dessert. Det var kærlighed ved første bid...! Det er bestemt ikke sidste gang vi er kommet på The Hat & Creek..mååååååååms!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar